HAFJELLTUNET • Beliggenhet

Beliggenhet

Hafjelltunet gir deg en helt unik beliggenhet hvor du praktisk talt tar skiene på utenfor døra. Da har du tilgang til alt hva Hafjell kan by på av barnebakke rett utenfor døra eller Gondolen som tar deg ut i det fantastiske tilbudet i hele anlegget.

Du har kort avstand til sentrum av Hafjell/Øyer som kan by på flere gode dagligvareforretninger, sportsbutikk og det meste av det servicetilbudet du trenger.

Hafjell er på vinterstid en av Norges beste alpindestinasjoner. Her har Hafjell er en helårs destinasjon med mange muligheter sommer som vinter. Vinterstid har du direkte tilgang til et stort alpint anlegg som vokser og utvider tilbudet sitt for hvert år. Hafjell Alpinsenter er en snøsikker familiefavoritt med noe for alle uansett nivå.

Reiseveien til Hafjell fra Oslo og Østlandet er kort, fra Oslo bruker du ca 2 timer og 20 minutter, og med ny E6 under bygging blir kjøretiden ytterligere kortet ned. Til Hafjell kan du også enkelt komme deg med toget.

Kun 15 minutters kjøretur finner du Lillehammer som de fleste kjenner som den trivelige byen med gågata i behold har mye å by.

Foretrekker du langrenn kan du ta Gondolen opp til toppen hvor du har et fantastisk utgangspunkt dagens skitur, her finner du milevis med flotte oppkjørte skiløyper. På toppen av Gondolen finner du mange tilbud for barna sommer som vinter og Skavlen restaurant.

KART

  • PISTE MAP

    skimap.jpg